tag:blogger.com,1999:blog-4221686901327769985.post6419599572509860243..comments2022-03-23T05:59:14.497+01:00Comments on Ager bager: Svampet banankageAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14142803715032440813noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4221686901327769985.post-21360102573975975112017-03-30T21:27:27.604+02:002017-03-30T21:27:27.604+02:00Hej Heidi. Nej, det står ikke i opskriften, fordi ...Hej Heidi. Nej, det står ikke i opskriften, fordi jeg ikke selv kommer valnødderne i kagen. Kagen bliver bedst, hvis du bruger et syrnet mælkeprodukt, som fx. A-38, kærnemælk eller ymer. Dejligt, at du kunne lide kagen 😊. /LeneAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14142803715032440813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221686901327769985.post-81609073729989441762017-03-30T13:23:14.177+02:002017-03-30T13:23:14.177+02:00tak jeg puttet dem også dejen det stå bare ikke i ...tak jeg puttet dem også dejen det stå bare ikke i opskriften. men super lækker må jeg sige. kan man ikke bruge mælk da det ikke er altid man har A38 i huset. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10676399257255120707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221686901327769985.post-90537816272739745362017-02-22T19:53:42.946+01:002017-02-22T19:53:42.946+01:00Hej Heidi. Jo, hvis du gerne vil have valnødder i ...Hej Heidi. Jo, hvis du gerne vil have valnødder i kagen, så jeg foreslå, at du hakker dem groft og kommer dem i dejen lige inden den kommes i ovnen. Jeg vil tro, at 75-100 g vil være passende. God bagefornøjelse :) / LeneAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14142803715032440813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4221686901327769985.post-85244054097682954022017-02-22T14:14:21.607+01:002017-02-22T14:14:21.607+01:00Skal valnødderne ikke ind i kagen. Pg hvor mange v...Skal valnødderne ikke ind i kagen. Pg hvor mange vis det er.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10676399257255120707noreply@blogger.com