Hvem er Ager Bager?

Jeg er en kvinde sidst i 30'erne, som bor i Vestjylland. Jeg er gift og mor til to, efterhånden, halvstore børn. For nylig har vi fået et nyt familiemedlem, nemlig vores cavalier king charles spaniel, Soffy.På mit arbejde sidder jeg stille hele dagen og derfor elsker jeg at være i mit køkken og være lidt praktisk, når jeg har fri.

Bagning har altid været en helt naturlig del af min hverdag; jeg er opvokset med en mor og mormor, som bagte meget og jeg har altid selv bagt brød og kager. Faktisk, så kan jeg huske, at jeg har lavet en lagkage til min far, da jeg var 9 år med hjemmebagte lagkagebunde og hjemmekogt kagecreme.

Brød er min store passion, da jeg synes det er rigtigt svært at købe noget brød, der både smager godt og som også er sundt. Jeg har nogle brødopskrifter, jeg bager igen og igen, fordi jeg bare ved at de virker, men jeg prøver også ofte nye opskrifter af i et forsøg på at finde de bedste brød og boller.

Der bliver også bagt kager i det lille hjem. Jeg er ikke den store kagepynter - hos mig handler det om smag og kvalitet i råvarerne og ikke om flotte farvestrålende kager med fondantblomster.

Jeg håber, at I vil nyde at læse med og at afprøve mine opskrifter.

Jeg bliver altid glad for feedback, så smid endelig en kommentar :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!