Disse er fyldt med lækker callabaut chokolade - hvide og mørke knapper. De mørke smelter i ovnen - de hvide karamelliserer og bliver let knasende.
De er sprøde udenpå, men chewy indeni. Og så smager de intenst af chokolade.
What's not to like?
Triple-choc cookies (18 store)
125 g brun farin
125 g sukker
½ tsk. salt
2 æg
3/4 dl neutral olie
2 tsk. vaniliesukker
½ tsk.natron
1 tsk. bagepulver
125 g sukker
½ tsk. salt
2 æg
3/4 dl neutral olie
2 tsk. vaniliesukker
½ tsk.natron
1 tsk. bagepulver
50 g kakao
200 g mel
80 g hvide chokoladeknapper
80 g mørke chokoladeknapper
200 g mel
80 g hvide chokoladeknapper
80 g mørke chokoladeknapper
Pisk begge slags sukker, salt, vaniliesukker og æg hvidt og skummende.
Tilsæt olien og pisk.
Bland de tørre ingredienser. Bland dem i æggesnapsen.
Tilsæt chokoladeknapperne.
Stil dejen på køl i min. 4 timer, men gerne helt op til 2 døgn.
Gør 3 bageplader klar med bagepapir.
Tænd ovnen på 175 grader.
Del dejen i 18 dele og tril hver del til en stor kugle, som sættes på bagepladen med god afstand.
Bages i 17-18 min.
Lad cookies'ene stå på bagepladen i 5 min efter de er kommet ud af ovnen, inden de flyttes over på en bagerist, hvor de afkøles.
Hvis ikke I spiser alle kagerne med det samme, kan de opbevares i en kagedåse med tætsluttende låg i en uges tid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!