mandag den 25. marts 2013

Bladankage

Får I ikke også bare tit lyst til grøn kage?


Hvis I får, så er her en opskrift:

Bladankage

125 g blødt smør
250 g sukker
2 æg
150 g mel
1½ tsk bagepulver
1½ tsk mandelessens
2-3 tsk grøn frugtfarve (alt efter hvor grøn, man kan lide sin kage)
1 dl kogende vand

Tænd ovnen på 200 grader.
Smør en tærteform eller springform og drys den med mel.
Rør smør og sukker. Pisk æggene i én af gangen.
Rør mandelessen og grøn frugtfarve i.
Vend mel og bagepulver i.
Kom tilsidst det kogende vand i dejen og rør godt sammen, inden dejen kommes op i den smurte form.
Bages i 15-20 min ved 200 grader.

Tages ud af ovnen og afkøles inden kagen vendes ud på et fad og pyntes med chokoladeglasur.

Chokoladeglasur

50 g chokolade
1 spsk mælk
4 spsk flormelis

Smelt chokoladen sammen med mælken. Rør chokoladen glat med flormelis og fordel glauren på den kolde kage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!