torsdag den 14. februar 2013

Valentinscupcakes

I dag har min datter bagt valentinscupcakes til sin far.



Selve cupcaken er en chokoladekage bagt efter samme opskrift som chokoladecupcakes med daimganache

Frostingen er lavet af mascarpone og farvet med saft af bl.a. hindbær, brombær, jordbær og blåbær.

Chokoladehjerterne er fra Dr. Oetker.

Mascarponefrosting

250 g mascarpone
300 g flormelis
4-5 spsk frugt saft

Pisk mascarponen med flormelis. Tilsæt lidt af gangen. Tilsæt til sidst bærsaften. Hvis frostingen bliver for tynd, så tilsæt lidt mere flormelis.

Saften lavede vi ved at komme ca. 250 g blandede bær i en kaserolle og tilsætte 1 spsk flormelis. Bærrene fik lov til at hygge sig ved svag varme, indtil de havde afgivet rigtig meget lækkert saft. Sigt saften fra og gem bærrene (til en lækker chokoladekage med bær ;o)).

God Valentinsdag :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!