søndag den 28. september 2014

Müslibarer med Rice Krispies og chokolade

Bare lige en lille advarsel:


De her müslibarer er totalt vanedannende!!
Og de er overhovedet ikke spor sunde!!




Tilgengæld er de sindssygt nemme at lave - faktisk så nemme, at børnene selv kan lave dem.


Müslibarer 36 stk.


200 g havregryn
125 Rice Krispies
25 g kokosmel
50 g mandelmel
75 g mørke chokoladeknapper
1 ds. kondenseret mælk


Start med at tænde ovnen på 130 grader.


Beklæd en lille bradepande (20x30 cm) med bagepapir.


Lun den kondenserede mælk over svag varme. Den skal ikke være varm, bare lunes, så den bliver lidt mere tyndtflydende.


Bland havregryn, Rice Krispies, kokosmel, mandelmel og chokolade i en stor skål.


Hæld den lune kondenserede mælk over.


Rør sammen, så alt det tørre er dækket af den kondenserede mælk.


Kom müsliblandingen op i bradepanden og glat den let ud.


Bages i 50-60 min. til overfladen er gylden.


Køles af og skæres i 36 små stykker.


Note:
Når portionen deles i 36 stk. indeholder hvert stykke 85 kcal.

2 kommentarer:

  1. Uhmmm.... De lyder og ser lækre ud!! Meen jeg tør da næsten ikke prøve at lave dem ���� kh Karin

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Karin. Det er faktisk også farligt lækre! Så lækre, at jeg var nødt til at give sønnike størstedelen med på efterskole, så jeg ikke kom til at spise allesammen selv ;)
      Kh. Lene

      Slet

Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!