Jeg havde lyst til at eksperimentere lidt med opskriften og det kom der disse her ud af: svampede, lækre muffins med sødme fra bananer og dybde fra kakaoen. For at det ikke bliver alt for sundt, har jeg tilføjet lidt lækker mælkechokolade (fra Cocoa Barry).
100 g havregryn
100 g pekannødder
2 dl kærnemælk
1 æg
2 1/2 spsk usødet kakaopulver
1/2 tsk vaniliepulver
1 tsk natron
2 bananer
Skal fra 1 lime
25 g mælkechokolade
Tænd ovnen på 200 grader.
Gør muffinsformene klar.
Hæld kærnemælken over havregrynene.
Rør ægget i.
Blend pekannødderne (eller mandler eller hasselnødder) til fint mel.
Kom nøddemelet i skålen med havregrynene.
Tilsæt kakao, vanilie og natron.
Riv limeskallen i.
Mos bananerne.
Vend bananmosen i dejen.
Vend tilsidst chokoladen i.
Fyld dejen i muffinsformene.
Bag i 25-30 min.
Afkøles på en bagerist.
Pyntes - fx. sådan:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!