mandag den 21. december 2015

Småkager med lakrids, citron og hvid chokolade

SPONSORERET INDLÆG


De er jo ikke så julede, de her småkager, men til gengæld er de helt vildt lækre.

Kombinationen af lakrids, citron og hvid chokolade er blevet en ny klassiker og det er der en god grund til - det er nemlig en virkelig lækker smagskombination, som det er svært at blive træt af.

Den hvide chokolade er fra chokoladefirmaet Callabaut. Deres chokolade kan bl.a. købes i forskellige netbutikker, engroskæden Dagrofa og det tyske supermarked Citti Grossmarkt.


Småkager med lakrids, citron og hvid chokolade (ca. 120 stk)

500 g smør
280 g flormelis
1 1/2 æg
750 g hvedemel
korn fra 1 vaniliestang
skal fra 1 citron
100 hakket hvid chokolade
1 1/2 spsk. lakridspulver

Skær smørret i mindre stykker.

Kom alle ingredienserne op i en kedlen til din røremaskine eller skålen til din foodprocessor eller en stor røreskål.

Hvis du har en røremaskine, så skal du bruge K-spaden. Bruger du en foodprocessor, skal du bruge kniven.

Saml hurtigt dejen.

Tag dejen ud på bordet. Del den i 3 og tril dejen til tre tykke pølser.

Sæt dejen på køl i mindst 2 timer.

Skær ud i 4-5 mm tykke skiver.

Bages i 6-8 min ved 220 grader.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!