søndag den 15. december 2013

3. søndag i advent: Chokolademandler med lakridspulver

Det her simpelthen verdens nemmeste slik - og så er det vildt lækkert!



Kombinationen af ristede mandler, rigtig god chokolade og lakrids er bare for fantastisk, så kast jer bare ud i at lave jeres egne chokolademandler - faktisk er det så nemt, at børnene kan lave det, hvis man lige hjælper lidt til med at smelte chokoladen.

Chokolademandler med lakrids

100 g mandler
100 g chokolade (jeg bruge ca. 75 g Callabaut Grenade 60% og 25 g Callabaut Arriba 39%)
5-6 tsk. rålakridspulver fra Urtekram

Rist mandlerne i ovnen ved 150 grader i 10-15 min. Hold øje med dem, så de ikke brænder!

Lad mandlerne køle helt af.

Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad.

Dryp mandlerne i chokoladen og læg dem til tørre på et stykke bagepapir.

Når mandlerne er næsten tørre, rulles de i lakridspulveret.

Og så er de klar til at spise!!

Opbevar mandlerne i en lufttæt beholder, hvis ikke I spiser dem alle med det samme!

(Det kan man nemt komme til ;o))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!