Det her simpelthen verdens nemmeste slik - og så er det vildt lækkert!
Kombinationen af ristede mandler, rigtig god chokolade og lakrids er bare for fantastisk, så kast jer bare ud i at lave jeres egne chokolademandler - faktisk er det så nemt, at børnene kan lave det, hvis man lige hjælper lidt til med at smelte chokoladen.
Chokolademandler med lakrids
100 g mandler
100 g chokolade (jeg bruge ca. 75 g Callabaut Grenade 60% og 25 g Callabaut Arriba 39%)
5-6 tsk. rålakridspulver fra Urtekram
Rist mandlerne i ovnen ved 150 grader i 10-15 min. Hold øje med dem, så de ikke brænder!
Lad mandlerne køle helt af.
Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad.
Dryp mandlerne i chokoladen og læg dem til tørre på et stykke bagepapir.
Når mandlerne er næsten tørre, rulles de i lakridspulveret.
Og så er de klar til at spise!!
Opbevar mandlerne i en lufttæt beholder, hvis ikke I spiser dem alle med det samme!
(Det kan man nemt komme til ;o))
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!