søndag den 15. december 2013

3. søndag i advent: Mandler med hvid chokolade og hindbær

Hvis chokolademandlerne med lakrids var fantastiske, så er disse mandler med hvid chokolade og hindbær simpelthen himmelske!



Opskriften er ligeså nem, så der er ingen undskyldning for ikke at lave disse til jul ;o).

Mandler med hvid chokolade og hindbær
 
100 g mandler
100 g hvid chokolade
5-6 tsk. frysetørrede hindbær (evt. hindbærpulver)
 
Rist mandlerne i ovnen ved 150 grader i ca. 10-15 min. Hold øje med at de ikke brænder!
 
Smelt chokoladen over vandbad.
 
Dyb de afkølede mandler i chokoladen og læg den på et stykke bagepapir.
 
Drys de frysetørrede hindbær, som du evt. har knust let med hånden, over mandlerne inden chokoladen er størknet.
 
Lad chokoladen størkne og opbevar mandlerne i en lufttæt beholder - evt. i køleskabet, så den hvide chokolade let smelter.
 
Glædelig 3. søndag i advent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg en kommentar - så bli'r jeg glad!